недеља, 26. септембар 2010.

Žurnal: O Andrei Lekić ne treba trošiti reči...


Победом најбоље домаће селекције окончан је Кроација куп у Осијеку, турнир који је нашим девојкама, као и Хрватицама, послужио као добра провера пред децембарско Европско првенство у Данској и Норвешкој.
У последњем окршају на турниру пресудио је финиш, када су ДамњановићеваЛекићева и другарице испустиле неколико прилика да стигну домаћина. Али, боље да су сад правиле грешке, него кад почне ЕП.
– Били смо егал до 25. минута, а онда смо успели да стекнемо три, четири гола предности. Почетком наставка лако смо прокоцкали предност, Хрватице су чак преокренуле, али смо их ми потом поново сустигли – препричавао је дешавања из Градског врта селектор Душко Милић.
Финиш…– Неколико грешака, али не бринем. Задовољан сам! Иако смо изгубили, то ништа не значи. Цео меч смо имали добар напад, као и одбрану, а нормално је и да се понекад погреши. Ово су праве припремне утакмице, тако смо их и схватили. Добра ствар је што смо из меча у меч били све бољи.
Да ли се неко издвојио?
– Дамњановићева је последња два меча била одлична. Маја Луковић је оправдала позив. Штета што смо још у првом мечу остали без Ћубеле…
Наравно, о Андреи Лекић нема потребе трошити речи. Проглашена је за најбољу играчицу турнира.
zurnal.rs

Нема коментара: