субота, 13. новембар 2010.

Podravka spet padla! Lekić 7 golova!

Prvih pet minut je minilo v znamenju izgubljenih žog in predvsem zgrešenih strelov tako s sedmih metrov kot iz čistih 'zicerjev', v 6. minuti pa je vendarle trikrat zapored zadela Andrea Lekić, nato pa še dvakrat Maja Zrnec in ob samo enem zadetku Podravke je moral hrvaški trener Neven Hrupec vzeti minuto odmora že takoj po koncu devete minute.

Iskrice z roba igrišča:


Po poškodbi se je v ekipo Krima vrnila Madžarka Szandra Zacsik, ki je tokrat že bila na seznamu igralk trenerke Marte Bon, a za prvi nastop o poškodbi bo morala še malo počakati, saj je soigralke spodbujala le s klopi, v igro pa ni vstopila, ker še vedno čuti nekaj bolečin.

Ljudmila Bodjeva, ki jo je v četrtek zjutraj uščipnilo v križu in so jo nato celo zadržali v bolnišnici, je skupaj s poškodovano Dragano Cvijić soigralke pri Krimu spremljala z roba igrišča. Čeprav soigralkam nista mogli pomagati, sta jih pa zato glasno spodbujali.

Pred začetkom dvoboja so ob 25. rojstnem dnevu, ki ga praznuje prav danes, podelili cvetje hrvaški rokometašici v vrstah Krima Andrei Penezić.

Krimovke je sta s tribun spremljala tudi bivši predsednik Slovenije Milan Kučan in ljubljanski župan Zoran Janković.

Po koncu tekme je eden od navijačev Krima Mercatorja na trobento ubrano zaigral znano pesem Slovenija od kot lepote tvoje, ostali Krimovci pa so nasmejano zraven zapeli. Nato so razveselili še Penezićevo in ji zapeli za rojstni dan.

Krim Mercator : Podravka Vegeta 26:22 (12:12)


Dvorana Stožice, gledalcev: 1800, sodnika: Wyss in Zowa (oba Švica).

Krim Mercator: Grubišić (17 obramb), Stefanišin (4 obrambe), Zacsik, Guberinić, Vergeljuk 5, Mavsar 1, Varlec 2, Koren 1, Janković 2, Gregorc, Penezić 6, Čečkova 1, Zrnec 5, Lekić 7.
Podravka Vegeta: Žderić, Jelčić (25 obramb), Čović, Vukojević, Kožnjak, Petković 4, Zebić 4(2), Gaće 1, Milanović Litre 2, Vidak, Jelčić, Pasičnik 3, Tatari 3, Nikčević 3, Pušić 2.

Нема коментара: