уторак, 23. новембар 2010.

Andrea Lekić:"Z žrebom smo lahko zadovoljni"

Krimovke so dobile tekmice za drugi del lige prvakinj
Krimovke so dobile tekmice za drugi del lige prvakinj

Črnogorska Budućnost velja enega glavnih za favoritov lige prvakinj, romunska Valcea z izjemno zasedbo prva tako. Španske prvakinje iz Estelle so v prvem delu elitnega tekmovanja pokazale odlično igro, zato prav tako ne bodo naiven nasprotnik.
"Edino kar sem si želela je, da bi se izognili Budućnosti, saj je v prvem delu lige prvakov največ pokazala. Sicer pa smo lahko z žrebom zadovoljni. Dejansko ni pomembno, koga smo dobile, saj so v tej fazi tekmovanja vse ekipe izredno dobre," je po novici o žrebu za Sportal dejala Andrea Lekić. Dodala je, da je k sreči pred nadaljevanjem lige prvakov dolg premor, ki bo prišel še kako prav: "Prepričana sem, da bo vse do zadnje tekme odprto vprašanje o dveh polfinalistih iz naše skupine. Morda je Itxako tukaj najmanj prepričljiva, a nikakor je ne gre odpisati. Do februarja moramo nujno popraviti igro, da se bomo lahko kosale s tekmicami.

Prve tekme bodo na sporedu 5. oziroma 6. februarja, zadnje pa 20. marca. V polfinale se bosta uvrstili po dve najboljši ekipi. 

Druge slovenske predstavnice v evropskih pokalih, rokometašice ljubljanske Olimpije, pa čaka danski nasprotnik. Prvo tekmo bodo igrale na domačem igrišču (5. ali 6. februarja), povratno pa na Danskem pri Holstebroju (12. ali 13. februarja).

Liga prvakinj - drugi del


Skupina 1
Budućnost (ČG)
Itxako (Špa)
Krim (Slo)
Valcea (Rom)

Skupina 2
Györi ETO (Madž)
Larvik (Nor) 
Leipzig (Nem)
Dinamo Volgograd (Rus)

Prva tekma drugega dela bo na sporedu 5. februarja, zadnja 20. marca.

Нема коментара: