уторак, 20. април 2010.

Ostanek Lekićeve vse bližje




"Tudi sama sem že bila kot igralka v položaju, ko sem si premislila in v istem dnevu zamenjala klubske barve," nam je v sobotnem pogovoru zaupala Tanja Polajnar, prokuristka Krima Mercatorja, ki ni skrivala, da bodo v vodstvu slovenskih prvakinj naredili vse, da bi Andrea Lekić tudi v prihodnji sezoni navduševala v njihovem dresu. Včeraj je bila Lekićeva še korak bliže temu, da ostane na Galjevici.

"Lahko rečem, da gredo zadeve v želeni smeri in da smo na dobri poti, da se z vodstvom kluba dogovorimo o podaljšanju pogodbe še za najmanj eno leto. Dogovoriti se moramo le še določene podrobnosti," je včeraj zatrdila organizatorka igre slovenskih prvakinj Andrea Lekić, ki je potrdila, da so se zanjo zanimali številni najmočnejši evropski klubi, v igri pa je bil tudi Zaječar.
"Drži, da se je zame zanimal tudi Zaječar, vendar bi težko rekla, da mi je bila ta ponudba najbližje. Osebno sem se ves čas nagibala k temu, da ostanem v Krimu, eden od pogojev, da ostanem v klubu, pa je bilo zagotovilo, da bomo tudi v prihodnji sezoni imeli konkurenčno ekipo. To je tisto, kar me v tem trenutku najbolj zanima. Večkrat sem že poudarila, da so mi Krim, njegovi navijači in Ljubljana prirasli k srcu, toda prišel je čas, ko bi si želela tudi kaj osvojiti, kakšno evropsko lovoriko," je za vse privržence krimovk razveseljivo novico, ki pa še ni dokončna, sporočila Lekićeva, ki je iz dneva v dan bližje vrnitvi na rokometna igrišča.


Da sta klub in Lekićeva blizu dogovora, je potrdila tudi Tanja Polajnar, ki ni želela ničesar prehitevati."Počakajmo, da bo pogodba podpisana. Šele takrat bomo lahko govorili, da Andrea ostaja na Galjevici. Sicer pa naj bi že v tem tednu predstavili ekipo za prihodnjo sezono. V primerjavi izpred meseca dni je zdaj položaj veliko boljši in verjamem, da bo imel Krim tudi v prihodnji sezoni vrhunsko zasedbo," je dejala prokuristka slovenskih prvakinj, ki je bila včeraj tudi na sestanku predstavnikov regionalne lige. "Zaključni turnir regionalne lige bo 5. in 6. junija v Podgorici, do sredine maja pa se morajo odigrati vse zaostale tekme. Tudi v prihodnji sezoni naj bi imela regionalna liga osem klubov, prav vsi pa se strinjamo s tem, da bo treba nekaj narediti na področju prepoznavnosti lige, ki je zdaj skorajda ni," je glavne zaključke s tega sestanka predstavila Polajnarjeva.


ekipa.org

Нема коментара: