петак, 22. октобар 2010.

Andrea za Sport-tv.si: Igrale bomo za Dragano

Pred sobotno tekmo 3. kola rokometne Lige prvakinj med Krimom in Görom smo se udeležili treninga slovenskih prvakinj. Po klepetu strenekro Marto Bon je nekaj izjav podal tudi igralski kader.


"Györ stopnjuje formo. Na prvi tekmi proti Zvezdi so imeli nekaj težav in na koncu celo presenetljivo izgubili. Na drugi tekmi s Podravko so bile Madžarke že boljše, tako da bodo v soboto verjetno na vrhuncu svoje forme,"
 je sobotne nasprotnice ocenila Andrea Lekić in dodala:"Györ je v zadnjih letih moštvo, ki ga nekako ne uspemo premagati. Pred sobotno tekmo ne razmišljamo o maščevanju za nazaj temveč o tretji zaporedni zmagi. Če bomo odigrali obrambo, ki nas je krasila v drugem polčasu proti Podravki in Zvezdi nam zmaga ne more uiti." 

"Ključ uspeha je v naši povezanosti, odličnemu vzdušju in borbenosti. Pripravljene smo za prvo zmago proti Györu," pa razmišlja prva strelka proti ruski Zvezdi barbara Varlec.


Andrea Lekić in Barbara Varlec

Krim bo proti madžarski ekipi moral igrati brez poškodovane Dragane Cvijić, ki se je minuli konec tedna natrgala kolenske vezi: "Odsotnost Dragane v igri se bo zagotovo poznala. Ona je vrhunska igralka s katero smo še za odtenek boljša ekipa, a tudi brez nje moramo odigrati odlično tekmo. Igrale bomo za Dragano," meni Lekićeva. 

Tudi v moštvu Györa je bilo nekaj poškodovanih igralk, a naj bi proti Krimu zaigrale prav vse: "Z njihovimi problemi se ne obremenjujemo. Upam, da bodo nastopile vse najboljše igralke, saj bomo nato lahko rekli, da smo Györ premagali v polni postavi, " pravi Srbkinja.


Po besedah Lekićeve se bo v Stožicah znova plesalo

"Za tekmo z Madžarkami se nismo posebej pripravljale. Na treningih smo opravile ustaljene vaje in ponovile naše akcije. Tudi na tekmi bomo igrale svojo igro. Smo dobro pripravljene in komaj čakamo na začetek tekme," je povedala Varlecova, zaključek pa je pripadel Andrei lekić: "Pričakujem težko tekmo, vendar tudi zmago, ki bi nas močno približala uvrstitvi v 2. kolo Lige prvakinj. No tudi če uspemo zmagati pa si v nadaljevanju ne smemo dovoliti nobenih napak, saj vsi vemo kaj se zgodi če padeš iz tekmovalnega ritma."


Mitja Hozjan
foto: Sportida

preuzeto sa www.sport-tv.si

Нема коментара: