субота, 5. март 2011.

Ko ni vratark, dobiš 40 golov

Ob polčasu je tako bilo že neverjetnih 23:19 za Črnogorke, potek igre v drugem delu pa se ni bistveno spremenil. Slabi obrambi na eni in drugi strani sta še vedno skrbeli za visok ritem padanja zadetkov, željo po kakšnem preobratu s strani Krimovk pa sprva ni bilo slutiti. Nekje na polovici drugega polčasa so se Ljubljančanke nato vendarle prebudile in razliko zmanjšale na vsega 1 zadetek, a kaj ko so Črnogorke odgovorile z dvema zaporednima goloma in znova vzpostavile ravnotežje. Razlika 2 do 3 zadetkov se je tako prevesila tudi v končnico, kjer pa so moči naših rokometašic začele pojenjati in Budučnost se je odlepila na varnih in predvsem odločilnih 5 golov. Črnogorke so tako že v zadnji minuti tekme začele proslavljati , medtem ko je končni rezultat s strelom s sedmih metrov postavila Andreja Lekić.
''Vedno znova smo poudarjali našo agresivno obrambo, ki pa je le en del zgodbe. Mi smo vselej imeli poleg obrambe še odlično razpoloženo vratarko, ki pa je tokrat manjkala. Spraševali smo se kaj se bo zgodilo, ko enkrat ne bomo imeli 20 obramb vratark in danes smo dobili odgovor – dobili bomo 40 golov. Črnogorke so se odlično pripravile na našo igro in imele ustrezno rešitev za vsako našo potezo. Tokrat nam žal ni uspel veliki met, vendar upanje ostaja. Gremo po zmago na zadnjih dveh tekmah in kaj bo, bo. Še vedno smo v igri za polfinale, ki pa je sedaj seveda nekoliko bolj oddaljen'' pa je tekmo pospremila Lekićeva.


Andrea Lekič

Da Krim še ni rekel zadnje besede, je prepričan tudi strateg Budućnosti Dragan Adžić: ''Še enkrat več smo dokazali, da smo najboljši pod pritiskom. Nadaljujemo našo pot do polfinala in verjamem, da se bo tja uvrstil tudi Krim.''

Naslednja tekma Krimovke čaka v soboto, 12. Februarja, v Španiji pri ekipi Navarra, ki so jo Ljubljančanke v drugem delu Lige prvakinj že premagale.

http://sport-tv.si/novice/ko-ni-vratark-dobis-40-golov/

Нема коментара: