четвртак, 22. октобар 2009.

Ostaja tudi Andrea Lekić!


Iz klubske pisarne – podobno kot včeraj – tudi danes prihajajo spodbudne novice! Potem ko sta včeraj veliko srce in pripadnosti pokazali Liudmila Bodnieva in Maryna Vergeliuk, ki navkljub občutno zmanjšanim pogodbam s Krimom ostajata v dobrem in slabem, sta danes podobno storili tudi srbski igralki, srednja zunanja Andrea Lekić in krožna napadalka Dragana Cvijić, že včeraj pa so na nove pogoje pristale tudi skorajda vse slovenske igralke Krima Mercatorja. Za zdaj sta pod vprašajem le še dve igralki, a končni odgovor bo znan jutri.

V zadnjih dneh je bilo sicer veliko govora o odhodu Andree Lekić, ene najboljših in najbolj obetavnih svetovnih igralk, v danski Viborg, a je 22-letnica – tako kot večina slovenskih rokometašic – pokazala, da ji je do kluba še kako mar, podobno kot mladi krožni napadalki Cvijićevi.

»Vesela sem, da ostajam v Ljubljani. Po resnici povedano: preveč sem navezana na klub, da bi ga lahko zapustila,
« je po sklenjenem dogovoru povedala Andrea Lekić in poudarila, da ji športni motiv in zvestoba pomenita več kot vse ostalo.
»Podobno kot včeraj sem z razpletom zelo zadovoljna tudi danes. Kljub občutnim znižanjem z nami ostaja večina igralk, kar je le dokaz več, da na Krimu resnično zbiramo igralke po pravem ključu: ne le takšne, ki za vsako ceno v osredje postavljajo denar, temveč takšne, ki kažejo tudi velik karakter in človeško plat,« je povedala direktorica kluba Deja Ivanović in dodala: »Ponosna sem na naša dekleta!«

Нема коментара: