четвртак, 4. фебруар 2010.

Andrea Lekić: Györi je močan, a ne boljši od nas …



Ljubljana, 3.2.2010 – Na današnji novinarski konferenci so pri Krimu Mercatorju predstavili načrte pred nadaljevanjem lige prvakinj in gostovanjem pri Györiju.

V soboto se za krimovke začenja novo poglavje v ligi prvakinj: po zmagoslavnem prvem delu, na Madžarskem (17.20, TV SLO 2) začenjajo z nastopi med najboljšo evropsko osmerico.
Z Györijem so se »tigrice« pomerile že lani, obakrat pa so slavile Madžarke. Že to je več kot zadosten razlog, da bodo varovanke Marte Bon v soboto še dodatno motivirane.

»Naš cilj je, da bo naša igra na ravni predstav iz prvega dela. Če bomo igrali tako, bomo uspešno tudi rezultatsko,« meni Marta Bon, ki je obdobje časovnega premora skupaj z ekipo izkoristila za priprave, iskanje nekaterih rešitev in igralnih različic ter tudi za spremljanje evropskega prvenstva za moške.

Da bo Györi trd in žilav tekmec - tekmo bosta sodila Danca Jens Carl Nielsen in Peter Lorentzen -, je prepričana tudi izvrstna Andrea Lekić, a v isti sapi poudarja, da to še ne pomeni, da so Madžarke boljše kot krimovke. K temu bo zagotovo pripomoglo tudi dejstvo, da bodo imele Ljubljančanke ob sebi okoli sto zvestih navijačev Krimovcev, ki jih bodo bodrili tudi v dvorani Magvassy Mihaly … Več si oglejte v VIDEO izjavi.
preuzeto sa rkkrim.com

Нема коментара: